Zandstralen trap

Zandstralen van trappen, deuren, ...   Uw partner voor al uw zandstraal noden, u kan kiezen voor uw trap, deur of meubel te laten zandstralen.

Afhankelijk van het materiaal en het gewenste resultaat zullen wij u de juiste behandeling aanbieden. Zandstralen heeft namenlijk verschillende varianten.

Prijs zandstralen trap ?

Aangezien elke trap anders is kunnen we niet onmiddelijk een prijs geven. Echter komen wij, indien u wenst, gratis langs en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Graag Meer informatie ?

Wens je graag meer informatie over zandstralen of een vrijblijvend bezoek ter plaatse, aarzel niet om ons te contacteren.

0475/66 18 83

Bekijk voor & na

Realisaties zandstralen trap

Voor & na het zandstralen van uw trap

Bij zandstralen en luchtgommen catoor zorgen we voor een subliem resultaat.
Een gezandstraalde trap is als nieuw en heeft een luxueuze uitstraling

Voor zandstralen

Na zandstralenWerkwijze zandstralen trap

Hoe gaan we te werk, stap voor stap uitgelegd.

Stap 1 - gratis trapinspectie met vrijblijvende offerte

Alvorens we kunnen starten komen we eerst langs voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit bezoek controleren we de staat van de trap. Dit doen we om zeker te zijn dat het zandstralen van uw trap een mooi resultaat zal geven. Niet elke trap is geschikt om gezandstraald te worden, dus dit dient eerst nagekeken te worden. Transparantie en kwaliteit, daar staan we voor.

Indien uw trap geschikt is om te zandstralen bezorgen we u een vrijblijvende offerte.

Stap 2 - Afplakken en stofbeheer

Na u akkoord op de offerte het het zandstralen van uw trap ingepland. Op de afgesproken datum komen we langs en starten we met het afplakken van de nodige stukken en doorgangen om het werkvuil maximaal tegen te houden. We wil uiteraard niet in het stof zitten.Stap 3 - Zandstralen trap

Uw trap wordt door ervaren vakmannen gezandstraald. Dit met de juiste korrel en juist druk. Dit is zeer belangrijk om uw trap een mooi tweede leven te kunnen geven zonder grote beschadigingen.

Stap 4 - Opkuis

Nadat uw trap is gezandstraald zorgen we voor de opkuis. Zandstralen brengt best wat stof mee. Onze machines zijn voldoende sterk om dit goed te reinigen. We laten de werkplek netjes achter.

Graag Meer informatie ?

Wens je graag meer informatie over zandstralen of een vrijblijvend bezoek ter plaatse, aarzel niet om ons te contacteren.

0475/66 18 83

Zandstralen van hout

Het zandstralen van hout gebeurd onder lage druk, hierdoor wordt het hout niet beschadigd. Deze manier van werken is ideaal voor allerhande houtwerk zoals zoals meubels, houten plafonds, keukens, ...

Deze manier van zandstralen is ook gekend onder de term luchtgommen

Meer over luchtgommen
Zandstralen voorgevel

Het zandstralen van een voorgevel gebeurd met een mengeling van water en zand. Dit zorgt voor een grondige reiniging en de stofvorming enorm te verlagen tot maar liefts 90% .

Meer over torbostralen